Samen Wandelen

Samen wandelen heeft tijd en aandacht voor u,

met net wat extra ondersteuning is er ineens weer veel meer mogelijk!

Ook op latere leeftijd wilt u nog zo veel mogelijk genieten van het leven. Soms blijkt dat nog niet zo makkelijk. Samen Wandelen helpt u daar een klein beetje mee op weg.

De eerste kennismakingsles is gratis en daarna kunt u in blokken van tien weken deelnemen. De lessen zijn voor de doelgroep 65+ (ook deelnemers met chronische aandoeningen kunnen hierbij aansluiten). De wandeling wordt afgewisseld met loop- en oefenvormen.

Wie niet zo’n beste conditie heeft, doet er goed aan het wandelritme geleidelijk op te bouwen. De wandelcoach die wekelijks aanwezig is, kan u hiermee op weg helpen.

Naast dat de been-, rug- en bilspieren worden getraind, zorgt het wandelen voor een beter uithoudingsvermogen en een betere coördinatie. Uw geheugen wordt beter en het is goed voor uw humeur. Naast het wandelen is er aandacht voor ontmoeten en gezelligheid. De lessen worden aangepast aan de groep, maar iedereen die kan wandelen kan deelnemen aan de lessen. U gaat ontdekken dat wandelen in een groep leuk en gezellig is.
Heb je interesse in gezellige wandelontmoetingen? Meld je dan aan!

Waar moet ik zijn?
We starten iedere dinsdag om 10:30 uur vanaf het
Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 Olst.
Het is aan te raden om stevige wandelschoenen en een makkelijk vest of fleecejack te dragen.

Wat kost het?
De cursus van 10 wandelingen kost €30,00. We hopen u natuurlijk bij veel van deze wandelingen te zien. De afsluitende kop koffie of thee na de wandeltraining is voor eigen rekening.

Wilt u deelnemen?
Graag aanmelden uiterlijk drie dagen voor de start van een cursus door te mailen naar bosom@home.nl, gebruik te maken van het contactformulier of bel naar 0570-561962 / 06-29432041.